Tietoja meistä

img_0672

Historia

EF Marine Oy (y-tunnus 2771406-2) on perustettu vuonna 2016 jatkamaan laadukkaiden EF-purjeveneiden valmistusta. EF Marine Oy osti purjeveneiden valmistus liiketoiminnan Eurofinn Marine Oy Ltd:ltä.

EF-purjeveneiden valmistuksen on aloittanut tunnettu veneenrakentaja Reijo Pöllänen, ja sen on suunnitellut Karl-Johan ”Kamu” Stråhlmann.


Yrityksen arvot

Yrityksemme arvot ovat kotimaisuus, laatu, kestävä kehitys ja ympäristön kunnioittaminen.

Kotimaisuus

EF Marine Oy on 100% kotimaisessa omistuksessa. Raaka-aineiden ja alihankkijoiden osalta yritys käyttää aina kotimaisia toimijoita kun se on mahdollista. Kotimaisuusaste on yli 84% tuotannosta. EF veneet rakennetaan Åminneforsin ruukkialueella Raaseporissa. EF Marine Oy on saanut oikeuden käyttää Avainlippu -tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä.

Laatu

EF Marine Oy panostaa laatuun materiaalien ja tuotannon osalta. Tuotantoa kehitetään jatkuvasti täyttämään nykyaikaiset standardit ja korkean laadun ylläpitämiseksi. Korkealla laadulla taataan myös tuotteen pitkä ikä. Materiaalivalitaan aina tarkasti laatu ja kierrätettävyys huomioiden.

Kestävä kehitys ja ympäristön kunnioittaminen

Tuotannossa ja materiaaleissa otetaan huomioon kierrätettävyys. EF Marine Oy lajittelee kaikki jätteet. Materiaalien valintaan vaikuttaa aina materiaalin alkuperä, eettisyys ja kierrätettävyys.

Made In Finland

Maininnat mediassa

4
5
6
finnboat
venelehti